Försäljning Villa, Uvita, Puntarenas, Costa Rica, 100 m norte de la catarata Uvita

Försäljning - Cod. 24749

  • Typ: Villa
  • Område: 18251 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 2

Potentialen för detta riverfront egendom beläget några minuter från centrala Uvita är enorm. Denna milda sluttande och helt användbar 18,251 m2 (4.4 hektar) egendom omfattar full tillgång till Cortezal floden, ett befintligt modernt hem och ytterligare 3 tomter. En av bygg sitter bredvid den offentliga bron och erbjuder kommersiell potential (tehus eller restaurang) med egen ingång, parkering och stora floden fasad erbjuder lätt tillgång, hög integritet och många simning hål.

Det första huset byggdes 2011 som ägarnas strävat efter att utveckla en komplett gemenskap bestående av 3 hus och ett tehus / lägenhet. Arkitekturen för de 3 husen är identiska; rymliga, öppna och i harmoni med naturen. Den färdiga Huvudbyggnaden ligger på den övre plantel. Medan den planerade 2nd hus ligger nere vid älven och har el, vatten och betongfundament på plats (värde ca $ 50.000). Inget arbete har påbörjats för tredje hemma webbplats eller ytterligare kommersiella plats.

Den befintliga modernt hus erbjuder fantastisk utsikt över floden och fin havsutsikt över trädtopparna eftersom det ligger på kanten av en ås. Havsutsikt kan breddas, men ägarna väljer att bevara den omgivande naturen och har floderna med topp havsutsikt. Medan du njuter av naturen och frisk luft från den expansiva däck (72m2), kommer du att känna dig som om du var placerade mellan trädtopparna. Den befintliga huset är ca 225 m2 inklusive en säker förvaring bodega (24 m2), en mezzanine / loft (18 m2) och däck konstruerat av behandlat Ecomaderas trä.

 Huset är fullt utrustat och fullt möblerade. Upprätthålla temat att vara i harmoni med naturen, mycket av det trä som används för att konstruera hemmet var uppdämt fastigheten. Känslan av naturen är riklig i hela hemmet; inklusive handgjorda köksluckor och trä trappa till övre loft med hjälp Laurel trä, ytterdörrar från Cedar och innerdörrar av Eucalyptus och Melina. På grund av att bevara träd och smarta utveckling är djurlivet rikligt i området. För att förbättra din levande och attraktionen av vilda djur, har fastigheten planterats med många fruktträd, inklusive; banan, mango, papaya, avokado och många andra.

Alla levande utrymmen har full fasad fönster med dubbla skjutdörrar (glas och cedazo). Köket är fint utrustade och öppen planlösning i hemmet erbjuder utsikt från köket. Den extra loft är väl lämpad för studier eller extra sovrum och har en trägolv. Nedanför huset finns en stor bodega, inklusive ett stort torrt utrymme (6 m2) med avfuktare och tvättmaskin och torktumlare.

Oavsett om du söker en enkel men elegant privata hem som ligger mitt i Costa Ricas finaste naturen eller vill fortsätta utvecklingen på denna lättillgängliga, privat egendom för att skapa ett pensionat eller andra inkomstgenererande alternativ är Uvita Jungle huset och River lodge egendom perfekt.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB