Försäljning Villa, Quepos, Quepos, Costa Rica, Quepos, Marina District

Försäljning - Cod. 11848

  • Typ: Villa
  • Område: 515 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 2

Medelhavsstil hus med en fantastisk utsikt över den nya marinan Quepos (vackra solnedgångar alla 'år) och en värdefull utsikt över bergen.
Tio minuters promenad från marinan i Quepos och stadens centrum. Tio minuter med bil från stränderna och Manuel Antonio Park (en av de vackraste i landet).
Mer än 2,400 m2 mark med tropisk trädgård (mer än 10 olika typer av palmer och ett stort antal Medelhavet och tropiska fruktträd). Mer än 400 m2 att uppföras på två våningar med handgjorda exotiska träslag (teak och andra).
Slutfördes i mars 2007, är byggnaden färdig bra, solid och säker (alla armerad betong med väggar 20 cm) med massor av möjligheter ampliation (byggnaden är klar för tredje våningen eller ha ytterligare ett sovrum i två befintliga planer om du vill).
Fastigheten är perfekt för investeringar och semesterhus.
På övervåningen finns det sociala området, kök, tvättstuga och badrum. Dessutom finns det rum med privat badrum (37 m2) med egen ingång. Hela första våningen och med utsikt över havet och bergen och tillgång till verandan och poolen (mer än 80 m2).
På andra våningen, 68 m2 för sovrummet inklusive klädkammare och badrum med jacuzzi. Igualmente andra våningen med utsikt över havet och bergen.
Två stora balkonger (andra och tredje våningen) med fantastisk utsikt. Fastigheten är skild från havet av ett hav av grön mangrove (skyddade arter i Costa Rica och byggbar yta är inte så mycket).
Garage med parkeringsplats och exteriören parkering för två.
Alla möbler i exotiska träslag exklusiv design ingår.

Fråga efter denna bostad


Realigro International
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB