Försäljning Villa, Cana Blanca, Perez Zeledon, Costa Rica, Cana Blanca

Försäljning - Cod. 20052

  • Typ: Villa
  • Område: 1085.11 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: 3

Detta eleganta bergssluttning villa ligger inbäddat bland 5,9 hektar privatägd primär skog. Villa har en privat reträtt i samband med enkel tillgång till bekvämligheter.

Den stora öppna begreppet levande och matsal ger naturligt ljus och lugnande vindar att cirkulera. Detta område har välvda tak, öppen spis och anpassade efterbehandling trä. Den öppna konceptet sträcker sig in i köket, som har massivt trä skåp och bänkskivor i granit. Ansluten till köket är den fantastiska åttkantiga Grand Hall. Hallen fångar exceptionell utsikt över berget och havet, som är en perfekt plats att njuta av solnedgången.

Med 3 sovrum och ett fjärde kvartal i studio lägenhet ger Villa rymliga integritet. Befälhavaren svit har en klädkammare, badrum med badkar och en privat balkong med en fantastisk utsikt. Båda extra sovrum har eget sviter och vackra vyer. Den lägenhet belägen på första våningen är omgiven av fantastiska flora och fauna.

Utöka av Villa är Rancho, komplett med kök och grillplats. Rancho tittar ner på obefläckat hålls 42 meter oval pool. Poolen ger lugn lugn bland den omgivande djungeln.

Villan är belägen på en höjd av 2000 meter, vilket möjliggör en bekväm temperatur dag och natt. Den privata skogen som omger Villa är en vandrare dröm, medan närliggande vattenfall är en uppfriskande oas. Den mängd bekvämligheter inom en kort bilresa är oändlig.

De utmärkt underhålls grunderna för Villa, i kombination med gott utomhus utrymmen, gör att man kan verkligen njuta av skönheten i området. Vyerna är ovärderliga, kvaliteten exceptionella och lyxen utan jämförelse.

Den närliggande kuststad i Dominical är en 20 minuters bilresa ner från berget. Det är en surfare paradis med rustik charm och erbjuder världsklass surfing, spanska och yoga samt shopping och restauranger.

Den regionala huvudstaden San Isidro del General är en 20 minuters bilresa längre upp på berget. Staden erbjuder alla bekvämligheter för en stor stad (shopping, restauranger, vårdinrättningar). Varje torsdag, San Isidro värd Costa Ricas största bondens marknad. Jordbrukarens marknaden erbjuder en otrolig mångfald av prisvärda ekologiska produkter.
********
Elektroniskt
Kabel-TV
Höghastighetsinternet
Diskmaskin
Hemmabiosystem
Tvättmaskin
Torktumlare

EXTERIÖR
Garage Parkering
Balkong
Terrass
Trädgård
Täckt parkering
Grill
Uteplats

ALLMÄN
Luftkonditionering
Fullt utrustat kök
Eldstad
Möblerad
Larm
Badrum

I NÄRHETEN
Restauranger
Butiker
Stränder
Berg

Simma / Bada
Pool

****************************
Försäljningspris - USD $ 1.400.000
****************************
Allvarliga förfrågningar endast, tack. Vi kommer att prioritera detaljerade och fullständiga undersökningar! Du kan skicka e-post svar på någon av din lämpligt tillfälle!

Tack!

Fråga efter denna bostad


Free real estate ads
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB