Försäljning Hus, Santa Ana, Santa Ana, Costa Rica, Rio Oro

Försäljning - Cod. 29115

  • Typ: Hus
  • Område: 1035 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 2

Investera dina pengar i en sund, hållbar och hög välfärd hem. Bio Domus D01 ligger i Santa Ana, Costa Rica, är ett hus på 460 m2 konstruktion, en två våningar hem med privat pool på en hel del 1035 m2 med 4 sovrum och 4 badrum.

Bio Domus D01 ligger i Central Valley i en privat villa nära den vackra Santa Ana stad, där njuter vårlikt väder året runt.

Det är en två våningar hem. Det är en hållbar och sund hus utformade i enlighet med europeiska normer. Det är en helt grön byggprojekt, där miljövänliga system och byggteknik att energisparande och effektivt skydd mot fukt och jord radioaktivitet, vilket garanterar en varaktig hus och en hög boendekomfort.

Begreppet huset är öppen, dynamisk, modern, viktigt och minimalistisk.

Den första våningen består av: en stor lobby, en boyta på 60 m2, ett koreografiskt central uteplats med pool och däck, ett modernt italienskt kök med stor ventilerad skafferi, en matsal, en stor multi-purpose rum, 1 sovrum, en komplett badrum med bidé, en tvättstuga, garage och 700 m2 trädgård.

Den andra våningen består av: 3 sovrummen, tre badrum med bidé, två stora terrassen, gå i linneskåpet. Bekvämligheter: central dammsugare, solfångare och distribution vatten PEX-rör, europeiska fönster och dörrar, automatiska sol gardiner, säkerhet ytterdörren, möbler, porslin golv, badrum väggplattor och sanitetsgods är alla av prestigefyllda italienska märken.

Denna vackra och utmärkta hus har publicerats i olika europeiska och latinamerikanska tidningar för sin bio-arkitektur begrepp, förutom att ha valts i 2014 för publiceringen av boken "150 Best Sustainable House Idéer" publicerad i London av Harper Collins, hållbar och sund bostad.

Med stora öppna ytor, kännetecknas av användningen av naturliga material och neutrala färger. Den vita, trä, sten, användning av naturligt ljus, öppna vidderna, den centrala uteplats med vatten (pool), är alla faktorer som gör det möjligt att återupptäcka glädjen av att leva ett hem i sitt väsen, att förbli friska och har ventilerade utrymmen med särskild hänsyn till en ny medvetenhet om välfärd.

Det är en av de första husen i Costa Rica som uppfyller 7 nyckelprocesser för ett grönt hus enligt Bio-arkitektur tekniker: Isolerad och ventilerade stiftelser, Anti-seismiska bärande väggar som är både hälsosamt och andas, komposit trä-stål-betong golvplattor, ventilerade och andas tak, Passiva system för naturlig luftcirkulation, europeiska öppningssystem, för ventilation och dagsljus diffusion, förnybar energi för en komplett självförsörjning av energi.

Nu har vi en speciell offert för två underbara egenskaper i Costa Rica. Till priset av $ 1020000 kan du köpa BioDomus D01 och en ny strandnära villa i Cabo Velas Boutique Residences ligger i Playa Flamingo en av de vackraste stranden i Guanacastes Golden Coast, bara 55-minuters bilresa från Daniel Oduber International Airport i Liberia.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB